Financieel Advies

Starterbegeleiding

U bent een enthousiaste starter maar weet helaas nog niet alle regeltjes die daarbij horen. D-count helpt u graag bij het opstellen en/of begeleiden van uw ondernemingsplan waarin u uw strategie op de (middel)lange termijn vastlegt. Dit plan moet gebaseerd zijn op haalbare prognoses en eerlijke cijfers zodat u niet voor verrassingen komt te staan. D-count is vertrouwd met alle administratieve en ambtelijke hindernissen waarvoor starters worden geplaatst. We gaan samen met u voor een succesvol ondernemingsplan en daarbij is het onze taak om voor u alle belastingtechnische en bedrijfseconomische voordelen te presenteren.

 

Bedrijfsopvolging

De overdracht en verandering van leiding binnen een bedrijf is vaak complex. De verandering van eigendom en zeggenschap brengt bijzonder lastige fiscale, juridische en financiële vragen met zich mee. Bovendien kunnen ook emotionele aspecten een rol spelen bij bijvoorbeeld een opvolging binnen de familie. Een objectieve raadgever is dan op zijn plaats. D-count kan u adviseren over welke keuzes u als bedrijf het beste kan maken.

 

Pensioen/verzekeringen

Als ondernemer bent u op eigen financiering aangewezen als het aankomt op uw oudedagvoorziening. Er is zoveel diversiteit op dit gebied dat u door het aanbod maar moeilijk een keuze kunt maken. D-count bekijkt samen met u wat in uw persoonlijke situatie het beste bij u en uw onderneming past.